Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας!
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου
mobile icon

Η εταιρία “Σπ. Κ. Κωνσταντινίδης & Σία” ιδρύθηκε το 1983, εδρεύει στο δήμο Καστοριάς, στη Κορησό και έχει ως αντικείμενό της τη πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, καθώς και η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, σε συνδυασμό με τη κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών, σαν την πλέον σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία στο κλάδο της.

Η εταιρία “Σπ. Κ. Κωνσταντινίδης & Σία” καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της είτε αυτοί είναι κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, είτε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνίτες — επαγγελματίες του χώρου, είτε ιδιώτες. Διαθέτει έναν από τους πλέον καλαίσθητους και μοντέρνους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα, όπου είναι επανδρωμένος με ειδικευμένους στο αντικείμενο πωλητές και διακοσμητές .

Έτοιμοι να σας υποδεχτούμε, να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Η εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, η υψηλή ποιότητα και άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων μας έχουν σαν αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Μέσα στις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται, είναι και ο σχεδιασμός μέσω ψηφιακής τεχνολογίας την εικονική αναπαράσταση του χώρου σας, με τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει, όπως και η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων από τους διακοσμητές μας, έτσι ώστε να συνδυαστούν οι γνώσεις των ειδικών μας με το δικό σας γούστο.