Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας!
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου
mobile icon

Νέα μας

 1. Σεμινάριο Sassuolo

  Στις  15 – 17 Ιουνίου ο κ. Σπύρος Κωνσταντινίδης  και μια ομάδα επιλεγμένων  τεχνικών πλακιδίων μετέβησαν στο Sassuolo, στο εργοστάσιο τεχνιτών μαρμάρων της  IRIS  FABRICA MARMI E GRANITI.  Εκεί  διεξάχθηκε  σεμινάριο για τις εφαρμογές των καινούριων μαρμάρων της εταιρίας στις καταπληκτικές διαστάσεις των 1,50 Χ 3,00 μ. Επίσης πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Maranello, στο εργοστάσιο της Ferrari για ψυχαγωγικούς λόγους.

  Continus Reading »
 2. Επίσκεψη στο εργοστάσιο Geberit - Ζυρίχη

  Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Geberitστην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Ζυρίχη επισκέφτηκε ο κ. Σπύρος Κωνσταντινίδης, από τις 14 έως 17 Ιουλίου 2016. Ξεναγήθηκε στην γραμμή παραγωγής, παρακολούθησε σεμινάριο που αφορούσε την εγκατάσταση και ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά! 

  Continus Reading »
 3. Σεμινάριο Kerakoll

  Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εταιρίας μας πρόγραμμα τεχνικής ενημέρωσης  του μεγαλύτερου κατασκευαστή επικολλητικών υλικών και Green building, της ΚERAKOLL. Την ενημέρωση παρακολούθησαν τόσο το προσωπικό της επιχείρησης αλλά και πολλοί  επαγγελματίες της σύγχρονης οικοδομής και αρχιτεκτονικής. Ο λόγος αυτής της ημερίδας ήταν η ενημέρωση για την στεγανοποίηση και την θερμομονώση καθώς έγιναν και πρακτικές δοκιμές πάνω στα νέα προϊόντα. 

  Continus Reading »